A csipkebogyót évezredek óta használják a népi gyógyászatban.
Elsősorban a magas C-vitamin tartalmának köszönhető az ismertsége, de a benne található értékes antioxidánsok, zsírsavak és ásványi sók ugyancsak kedvezően hatnak a szervezetünkre.
A csipkebogyóban található C-vitamin az immunrendszer megfelelő működését segítva fokozza a szervezet ellenálló képességét. Főleg a nátha és a megfázás megelőzésében, kúrálásában játszhat remek kiegészítő szerepet, de akár más lázas megbetegedés vagy legyengült állapot esetén is segíthet meggyógyulni
Fogyassza vízzel szódavízzel hűsítőként.
Hagyományos módon, kíméletes eljárással készült szörp.
Csak minőségi, természetes összetevők felhasználásával készült.
Nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, aromát.
A csipkebogyó lekvárt üstben készítem alacsony hőfokon a többi lekvárhoz hasonlóan.
A lekvárom nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, aromát!
| Összetevők: | Csipkebogyó, cukor, citromsav, |
| Származási hely: | Magyarország |
| Tárolása: |
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható. |
| Nettó tömeg: | 380g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
