A Kápia paprika mellé került egy kis hagyma, és minimális csípős paprika is.
A felöntőlében az ecet mellé nagyrészt mézet használtam.
Ezzel a kombinációval egy kellemesen csípős mézes édes-savanyú savanyúság készült.
Annyira minimálisan csíp, hogy gyermekeim kedvenc savanyúsága lett.
Hőkezeléssel tartósítva!
A töltő tömeg a csak a savanyúság súlyát jelöli, lé nélkül!
Összetevők: | víz, kápia paprika, hagyma, bogyiszlói paprika, ecet, méz, cukor, só, mustármag, babérlevél, fekete bors, koriander mag |
Származási hely: | Magyarország |
Tárolása: |
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható. |
Töltő tömeg: |
töltő tömeg: 380g
|
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása