A nektarin a szilva és az őszibarack keresztezéséből létrehozott gyümölcs.
Gyümölcse édes, lédús. A nektarinban A, B1, B2, és C vitamin jelentős mennyiségben megtalálható.
Ezen kívül tartalmaz Káliumot, kálciumot és magnéziumot. Kiváló rost forrás.
A nektarin lekvárt édes íze miatt ajánlom kalácshoz, joghurtba, müzlibe is.
A nektarin lekvárt hagyományos eljárással üstben készítem alacsony hőfokon.
A lekvárom nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, aromát, és hozzáadott pektint!
Összetevők: | nektarin, cukor, citromsav, |
Származási hely: | Magyarország |
Tárolása: |
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható. |
Nettó tömeg: | 420g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása