A sárgabarackban, vagy más néven kajszibarackban A, B1, B2, és C vitamin van. A és C vitamin tartalma magas.
Ezen kívül magas a béta-karotin tartalma, és kiváló rost forrás.
A sárgabarack lekvár sütemények, zserbó, linzer, palacsinta, császármorzsa és egyéb házi sütemények szinte kötelező eleme.
Nem tartalmaz hozzáadott pektint, ezért hő hatására nem folyik el.
A sárgabarack lekvárt hagyományos eljárással üstben készítem alacsony hőfokon.
A lekvárom nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, aromát, és hozzáadott pektint!
Összetevők: | sárgabarack, cukor, citromsav, |
Származási hely: | Magyarország |
Tárolása: |
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható. |
Nettó tömeg: | 400g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása