Először készítettem egy mennyei kicsit karamellizálódott sült almát.
Ebből a sült almából készítettem a lekvárt. Fahéjjal fűszereztem.
Íze az almás pitét idézi, ezért tökéletes tölteléke palacsintának, süteményeknek.
Kalácsra kenve is isteni finom!
A lekvárt hagyományos eljárással üstben készítem alacsony hőfokon.
A lekvárom nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, aromát, és hozzáadott pektint!
| Összetevők: | Többféle alma, cukor, citromsav, fahéj |
| Származási hely: | Magyarország |
| Tárolása: |
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható. |
| Nettó tömeg: | 400g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása
